VERKOCHT Coca Cola Westinghouse R 1 Koeler 1957 Compleet en Koelt CONSIGNMENT

DIT ITEM IS VERKOCHT!!Originele Westinghouse Coca-Cola koeler. Is compleet en koelt. 110 V. 1957Oudere restauratie,niet in A1 staat. De Westinghouse R-1 Coolerette was eigenlijk een koelkast gemaakt voor Coca-Cola. Een kleine cooler voor 12 flessen. Het kwam met 2-10 inch ijsplaten die 4 centimeter breed waren. Deze koeler is gemaakt in 1957 en er zijn er maar 1000 geproduceerd. Deze coolers zijn zeer schaars.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 2250.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Vendo 6 110 Pepsi Vertical Case Selve Serve Vending Machine Consignatie

Vendo 6 110 Pepsi Vertical Case Selve ServeerautomaatOudere gerestaureerde eenheid110 v maar kan worden omgezet naar 230 v7900,00De Vendo 6-behuizing verticaal en de vendo 110 zijn bijna identiek, behalve dat de behuizing geen muntmechanisme heeft. Het is ook bijna identiek aan de VMC-110. Net als de Vendo 110 is deze machine een van de meest populaire machines om te bezitten, aangezien hij elke drank kan verkopen die wordt geleverd in flessen van 6 1/2 tot 12oz.Dit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignmentpartner Collector Concierge International, neem dan contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 6000.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT Sinaasappelpers Machine Origineel Consignatie

DIT ITEM IS VERKOCHT!Zeer zeldzaam. Gerestaureerd, werkt, maar niet raadzaam om te gebruiken vanwege versleten afdichtingen. Geweldig collectors decostuk5950,00Dit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignatiepartner Collector Concierge International, neem dan contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 5950.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Cupid Candy Harde Snoepjes 2,27 KG Zak

Zoete snoepjes voor snoepautomaten.2,268 KG Candy.

€ 19.95

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Jacobs 35 Coca Cola Automaat Consignment

Jacobs 35 compleet, niet getest en 110v.Geproduceerd door de Jacobs Company tussen eind 1940 en begin 1950, is de Jacobs 35 identiek aan de Jacobs 26, behalve dat de trommel werd vernieuwd om nog eens negen flessen te bevatten.De Jacobs 35 wordt vaak de "mailbox" genoemd omdat deze de oude postbus postvakken weer in elkaar zet. Ook, in tegenstelling tot de Jacobs 56, verkoopt de Jacobs 35 zijn drankjes met een trommel - die vaak ontbreekt. Als je naar een aankoop kijkt, zorg er dan voor dat deze de drum heeft. Als de drum ontbreekt, reken dan niet op het vinden van een originele en geloof niet dat iemand die beweert dat ze gemakkelijk te krijgen zijn. Nogmaals, ze worden bijna nooit gevonden. De meeste Jacobs 35-bezitters kopen uiteindelijk gewoon een tweede Jacobs 35 voor de trommel.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals gelever...

€ 3250.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Ford Kauwgomballen Machine Op Basis

Ford Kauwgomballen Machine Op Basis. Deze kom je niet elke dag tegen. De basis en de machine zelf zien er erg goed uit. Volg The Dutch Pickers op Facebook en Instagram om de nieuwste items als eerste te zien.

€ 495.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Cavelier 102 Segregatie Tijdperk 2 zijdige Coca Cola Machine Consignatie

!!! DE HEILIGE GRAIL VAN DE CAVELIER-MACHINES !!!DIT IS DE BESTE BEKENDE ORIGINELE EN ALLEEN DUBBELZIJDIGE popmachine ooit gemaakt. Voor de geavanceerde verzamelaar staat dit bekend als de segregatie-machine.Het is triest dat dit deel uitmaakt van de geschiedenis, want er zijn veel foto's van deze machines met borden die wit aan de ene kant en zwart aan de andere kant aangeven. Hoewel er claims zijn dat bottelaars dergelijke tekens hebben gegeven, dit niet kunnen onderbouwen.. Naar onze mening zijn dergelijke borden gemaakt door locatie-eigenaren.In ieder geval is dit niet alleen een van de coolste machines ooit gemaakt, maar ook een met een werkelijk verbazingwekkend verhaal over de Amerikaanse geschiedenis in begeleiding. Deze machines zijn een verzamelobject dat niet alleen zeer gewild is bij geavanceerde verzamelaars van frisdrankmachines, maar ook zwarte Americana-verzamelaars.Investeringsgraad, de besteGemaakt door de Cavalier Company exclusief voor Coca-Cola, werden 1 serie v...

€ 29500.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Service Manual En Parts Catalogus Voor Vendo Coinage

Service Manual En Parts Catalogus Voor Vendo Coinage

€ 19.95

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

The Washington Post Newspaper Vending Machine Origineel Blauw (3)

Geweldige Washington Post krantenautomaat. Dit is een perfecte decoratie in elke vorm van gameroom, mancave of zelfs garage! Dit item is ingekocht door de Dutch Pickers, volg hen op Facebook of Instagram en zie alle toffe dingen die ze inkopen!

€ 495.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Snoepautomaat 1 Centen Origineel

Geweldige originele snoepautomaat op 1 cent. De machine is gemaakt van metaal en glas en is ingekocht door de Dutch Pickers, volg ze op social media.

€ 225.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT Coca Cola Vendo 39 Vending Machine Origineel Volledig Gerestaureerd Consignatie

DIT ITEM IS VERKOCHT!100 punts herstel Grade AGepoedercoat interieur8950,00De Vendo 39 is een van de beste machines om te bezitten, zowel voor zijn geweldige uiterlijk als voor zijn investeringspotentieel.De V-39 kwam in drie versies.De eerste versie had "Ice Cold" in reliëf langs de onderkant van de kastdeur en de kast en had aan weerszijden twee ventilatieopeningen.De tweede versie werd geproduceerd rond 1955 en kenmerkte het nieuwe tweekleurige verfschema van rood met een witte bovenkant. Tegelijkertijd werd het logo "Ice Cold" aan de voorkant verwijderd en werd het "Vendo" -logo in de rechter benedenhoek toegevoegd. De kast is ook gewijzigd door aan beide zijden extra ventilatieopeningen toe te voegen.De derde versie werd geproduceerd in de latere jaren en omvatte een vendingtrommel die de grotere 12oz flessen kon verkopen. Deze versies waren ook rood en wit, maar het "Vendo" -logo werd verwijderd uit de rechter benedenhoek.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze cli...

€ 8950.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Originele Luchtverfrissers Verkoopautomaat

Erg gave originele luchtverfrissers verkoopautomaat, dit mooie item is gekocht in Amerika en werd door mensen gebruikt om verschillende soorten luchtverfrissers te kopen.De machine bevat geen sleutel, maar het slot is open.De verkoopautomaat is gekocht door de Dutch Pickers, volg ze op Facebook om te zien wat ze nog meer verzameld hebben!Het betreft een oversized item. Vraag ons naar de bezorgkosten. Ophalen in de winkel in Scheveningen is mogelijk.

€ 275.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Coca Cola Vendo 39 Automaat Origineel PRE ORDER

Fantastische originele Vendo 39-automaat van Coca-Cola. De machine is gekocht door de Dutch Pickers, volg ze op social media. De machine is beschikbaar vanaf eind 2019, pre-order om teleurstelling te voorkomen.

€ 2850.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Originele Vintage Houten Hires Flessenkrat

Origineel gebruikte Hires flessenkrat. Dit zijn echte originele vintage kisten die werden gebruikt om de Hires flessen in die dagen te distribueren. Ideaal voor deco of opslag in uw huisOpmerking: u ontvangt een willekeurige Hires kist, omdat geen enkele hetzelfde is.Deze zijn door de Dutch Pickers gekocht tijdens hun reizen in de VS.

€ 35.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT 7 UP Automaat VMC Vendolator 81 Erg Zeldzaam Consignatie

DIT ITEM IS VERKOCHT!Zeldzame 7 UP-automaat met de Transistinal Square TopSlechts enkelen waarvan bekend is dat ze bestaan!110V maar kan worden omgezet naar 230 V.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 14500.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Chicago Worlds Fair Cretors Popcorn Wagen Gerestaureerd Consignatie

De Bob Person-recreatie met behulp van de originele mallen van de Cretors-familie is verbluffend en foutloos! Zo decoratief als het wordt met verborgen elektromotoren die de dummy stoommachine en pinda-braadtrommel aandrijven. Ook uitgerust met een moderne elektrische knapperende waterkoker! Dit kunstwerk omvat het beste van beide werelden, vorm en functie. Deze zijn buitengewoon zeldzaam en komen vaak niet op de openbare markt.Dit artikel bevindt zich nog steeds in de VS en kan in een van onze toekomstige containers worden verzonden. We hebben containers die 3-4 keer per jaar uit de VS komen.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignmentpartner Collector Concierge International, neem dan contact met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 27500.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Coca Cola Cavalier 2 Koffer Kantoor Koeler Consignment

Geen graad A. Oudere restauratie.Geproduceerd in de late jaren 1940 door het bedrijf Cavalier dit model, zoals Cavalier 27 & 33, staan bekend als kleine office-koelers. Een merkbaar verschil is dat de 2-case niet met een muntmechanisme kwam en daarom werd beschouwd als een gratis leverancier. Nogmaals, deze zijn typisch te vinden in kleine kantoren. Als de ruimte een probleem is, kan dit de machine voor u zijn, omdat deze klein en relatief licht is.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 2150.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Beaver Zig Zag Rolling Papers Vending Machine Nieuw in de Verpakking Consignatie

This is a very rare opportunity to own this new in the box Zig Zag Rolling Papers Vending Machine.These quality vendors have been modified and themed to Vend the iconic still available retro Zig Zag rolling papers.Only a few of these were done and when they are gone that's it!This item is still in the USA and can be shipped in one of our future containers. We have containers coming from the USA 3-4- times a year.As Provided by our exclusive North American consignment partner Collector Concierge International, Please contact them for consignment of high end and rare items in this section or when representation is required when time to sell your collection.

€ 799.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

VERKOCHT Ideal 35 Slider Dr. Pepper Origineel Met Originele Signs Consignatie

DIT ITEM IS VERKOCHTHeeft volledige restauratie nodig. Geproduceerd in het midden van de jaren 1950 door het bedrijf Ideal. Enkele van de vele bedrijven waar Ideal machines voor produceerde waren 7up, Coke Cola, Pepsi, Hires, Barqs, Double Cola, Squirt, Rc Cola, Nesbits, Mission Orange, Canada Dry, Grand Prize en anderen. Deze machines staan bekend als schuifregelaars, want als je eenmaal een muntstuk hebt gestort, moet je je cola "schuiven" langs het rek om het los te laten.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 2850.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Jennings Chief Gokkast Gerestaureerd

Fantastische originele maar volledig gerestaureerde Jennings Chief gokautomaat. De gokautomaat komt uit 1949 en heeft 1 kapotte plastic. De gokkast wordt met foto's van de restauratie. Het item is gekocht door de Dutch Pickers, volg ze op social media.

€ 4995.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Squirt Soda Houten Krat Met Flesjes Origineel

Geweldige originele houten krat van het Squirt Soda merk. Dit kratje is gevuld met 24 originele lege flesjes. Deze fantastische items zijn echt een must have voor elke jaren 50 liefhebber!

€ 89.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Coca Cola Vendo 81 D Automaat Origineel

Zeer mooie Vendo Coca-Cola 81-D automaat. Deze machine verkeert in zeer goede staat. Dit item ziet er compleet uit maar is niet getest. De automaat is door de Dutch Pickers rechtstreeks uit de USA gekocht, volg hen op social media.

€ 5500.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Bucky Bubble Gum Kauwgomballen Assortiment 27mm 700Ct 8KG

Doos met 700 stuks Kauwgomballen voor kauwgomballenautomatenIngredienten:Suiker, dextrose, glucosestroop, gombasis, tapiocadextrine, banketbakkersglazuur, natuurlijke en kunstmatige smaakstoffen, sojalecithine, carnaubawas, kleuren (inclusief geel 5 & 6, rood 40, blauw 1, titaniumdioxide), BHT (om de versheid te behouden) ).Allergenen informatie:Tartrazine - HEDENEiproduct - niet aanwezigZuivelproduct - niet aanwezigSulfieten - HEDEN (

€ 69.95

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Condoom Vending Machine Stickers In Frame

Originele stickers van een condoom machine uit de Verenigde Staten. Deze stickers zijn ingelijst in een lijst met een glazen voorkant. Het frame is gekocht door de Dutch Pickers, volg ze op Facebook en Instagram om alle coole dingen te zien die ze inkopen.

€ 89.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product
 

Westinghouse WC 42T Coca Cola Automaat Consignment

De Westinghouse WC-42t is een compacte machine maar best zwaar! Compleet en koelt. Oudere restauratie - Geen graad AVroege modellen waren allemaal rood en hadden "Ice Cold" in reliëf op de deur zoals de afgebeelde versie. Na 1955, toen Coca-Cola hun kleurenschema veranderde, kwam de WC-42t met een "White Top" -verfcombinatie en elimineerde de "Ice Cold" -stempels op de deur. Sommige modellen hebben ook het opschrift "Here's A Coke For You" in reliëf op de zijkanten van de kast. Dit is waarschijnlijk de populairste "rechtopstaande" frisdrankautomaat van Westinghouse.Dit item hebben wij in consignatie van een van onze clienten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige containers. Wij verschepen containers uit de VS 3-4 x per jaar.Zoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignment-partner Collector Concierge International, neem contact op voor de verzending van deze hi-end en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging is vereist wa...

€ 5900.00

Meerinformatie

Retro Game Room Vending Machines
Product