Skeeball Spel Trailer Consignatie

38 ft Oterbaucher hydraulische gametrailer. Verwijderbare tri axel met 2 pinnen en doos tot op de grond.Dit is een dubbelspeltrailer met 5 vintage Skee-ballen die nu volledig aan elke kant werken.Geprijsd om te verkopen ... 29995 excl verzendkosten vanuit CanadaWarner Bros filmset gebruikt voor komende afleveringenMechaniek van loopwerk allemaal opnieuw opgebouwd en nieuwZoals geleverd door onze exclusieve Noord-Amerikaanse consignmentpartner Collector Concierge International, neem contact op met hen op voor de verzending van dure en zeldzame items in deze sectie of wanneer vertegenwoordiging vereist is wanneer u uw verzameling wilt verkopen.

€ 29995.00

Meerinformatie

Retro Consignatie
Product
 

VERKOCHT Coin Operated Telescope Refractive Ground Lenses Art Deco Styling Consignatie

DIT ITEM IS NU VERKOCHTDit is een zeer zeldzame art deco munt optische lens telescoop. deze werden in zeer lage aantallen geproduceerd in vergelijking met de goedkopere versie van reflecterende lensmodellen.Dit model zou alleen worden gevonden in de mooiste attracties en de chicste bestemmingen. Als je toevallig in een kasteel op een bergtop woont, past dit stuk precies als een interactief middelpunt van je woonkamer. Elke gast zou zeker willen genieten van uitzichten aangeboden op een kwaliteitsniveau dat niet kan worden overtroffen door de vaak ervaren optische telescopen van lagere kwaliteit. De styling spreekt van decadentie en fijne smaak. Geen kosten noch moeite zijn gespaard in dit over restauratie, zoals het zou zijn in overeenstemming met de meest spectaculaire van mooie meubels.Dit is aan ons verzonden vanuit een van de belangrijkste landgoederen van Wisconsin en we geloven dat het alleen aan de markt wordt aangeboden omdat de vrouw des huizes opdracht heeft gegeven om te ...

€ 7995.00

Meerinformatie

Retro Consignatie
Product
 

Draaimolen Menagerie 10 Voet Diameter Consignment

Prachtige slechts 10 ft diameter Menagerie.Klein is mooi als het gaat om carrousels in verzamelomgevingen en deze wordt beschouwd als 's werelds kleinste commerciële carrousel !! Compleet met passende muziek, dit ding is een SHOW-STOPPER en het zou een hoogtepunt zijn van elke collectie die iedereen leuk vindt!Slechts een paar werden ooit gemaakt door de beroemde Artisan Peter Petz F.A.O Schwartz had er twee met kerst voor 125k. Aangeboden vanuit Canada en we kunnen overal ter wereld tegen verzendkosten leveren.Video: https://youtu.be/OBJk8F1VWeAMooie Video: https://youtu.be/OBJk8F1VWeAFollow us on Facebook /BenniesFiftiesFollow us on Instagram @bennies50sAlso see our Facebook /DutchPickers to be the first to know what is coming to Europe!!

€ 49990.00

Meerinformatie

Retro Consignatie
Product
 

High Lite Carousel 18 Voet Diameter Consignment

High Lite Carousel Park Model makkelijk in elkaar te zetten.18 ft diameter 15 passagiers.Verzending wereldwijd mogelijk, prijs is ex verzendkosten. Dit item staat in America. Follow us on Facebook /BenniesFiftiesFollow us on Instagram @bennies50sAlso see our Facebook /DutchPickers to be the first to know what is coming to Europe!!

€ 59990.00

Meerinformatie

Retro Consignatie
Product
 

Ragtime West Orchestration Model 143DG Consignatie

Een fantastisch band-orgel met 8 automatisch spelende instrumenten. Bass and Snare Drums met koperen hardware, Cymbal, Tambourine, Triangle, Castanets, 27 noot Glocken-spiel en 43 Calliope-pijpen. Hij speelt op lucht met behulp van een speciale stille 110 VAC-compressor en vacuümpomp en is gebouwd voor commercieel gebruik. Werkt met munten of free-play. 43 "breed, 23 inch diep en 7'2" hoog met een gewicht van minder dan 250 pond. De deuren van het vouwdeel zorgen voor een goede volumeregeling voor de buizen voor gebruik binnenshuis. Alle instrumenten hebben individuele volumeregeling, ook voor balanceren. De glas in lood zijden worden aangevuld door 4 schuine glazen ramen in de deuren. Geweldig voor elke gelegenheid.Een nieuw exemplaar kost 24500, we kunnen deze aanbieden voor slechts 8500 euro.*De drie heren op de foto zijn niet bij de prijs inbegrepen*Dit item hebben wij in consignatie van een van onze cliënten in de VS. Deze kan naar Europa komen in een van onze toekomstige conta...

€ 8500.00

Meerinformatie

Retro Consignatie
Product
 

VERKOCHT Zeldzame Creators Horse Drawn Popcorn Wagen Consignment

DIT ITEM IS NU VERKOCHT!Zeldzame Popcorn Wagen.Recreatie waarbij gebruik is gemaakt van de originele mallen en plannen door de geroemde Bob Pearson. Nooit buiten gestaan. Eerder in bezit geweest van Rio All Suites And Casino in Las Vegas.Het item staat in Noord Amerika en wordt verkocht in samenwerking met onze partner Collector Concierge International.Wereldwijde verzending. Prijs is zonder verzendkosten vanuit Amerika.Follow us on Facebook /BenniesFiftiesFollow us on Instagram @bennies50sAlso see our Facebook /DutchPickers to be the first to know what is coming to Europe!!

Meerinformatie

Retro Consignatie
Product
 

Penny Arcade Shock Long Tester Origineel Zeer Zeldzaam Consignatie

Dit is een prachtige kleine en sierlijke volledig functionerende machine uit 1911. Uitgebreide figurale gietijzeren basis, prachtige eik met roest en een pijltjes afwerking. Volledig functionerend met zichtbaar mechanisme en een machine die allebei ziet hoe groot de elektrische schok en longcapaciteit hebben, allemaal voor 1 cent. Het hoogtepunt van deze machine is de grootte, kan op een aanrecht worden geplaatst of de bijpassende originele standaard gebruiken. De afmetingen zijn ongeveer 50 x 50 x 142 cm.In goede staat en een machine die net zo goed een kunstwerk is als een stukje arcade-geschiedenis, dit is een machine die je vrouw je zou smeken om in de woonkamer te zetten!Vraagprijs is € 9950, maar wordt verzonden via onze partner Collector Concierge International en alle aanbiedingen worden bekeken.

€ 9950.00

Meerinformatie

Retro Consignatie
Product
 

Mills Boksbal Machine Origineel En Werkend 1910 Consignatie

Fantastische originele boksmachine van Mills. De machine dateert van rond de jaren 1910. Dit item staat in Europa en kan wereldwijd verzonden worden.Je kunt de automaat gebruiken als decoratie maar ook om je power te laten zien, de automaat is gekocht door de Dutch Pickers, volg ze op social media.

€ 8500.00

Meerinformatie

Retro Consignatie
Product
 

Warner Brothers Reuzenrad Consignatie

Namens Warner Brothers wordt dit reuzenrad, gebruikt in tv-series voor Netflix, verkocht. (nog te verschijnen series, dus publicatie helaas niet mogelijk)De attractie heeft 12 cabines en plaats voor 36 passagiers, de machine werd rond 1975 gebouwd en is volledig opnieuw opgebouwd en gecertificeerd.Het reuzenrad is gemonteerd op een 40 ft trailer en is 45 ft lang.Het reuzenrad bevindt zich in Canada. Verzending is wereldwijd mogelijk

€ 99500.00

Meerinformatie

Retro Consignatie
Product
 

VERKOCHT Cushman Pacemaker Met Tangley Calliaphone Orgel Erg Zeldzaam Consignment

DIT ITEM IS VERKOCHT!!Originele 1949 Cushman Pacemaker met Tangley Calliaphone orgel op de voorkant.Heel erg zeldzaam en volledig gerestaureerd. Dit gave item kan van jou zijn!Kan wereldwijd verzonden worden. Prijs is zonder verzendkosten. Het item staat in Amerika.Follow us on Facebook /BenniesFiftiesFollow us on Instagram @bennies50sAlso see our Facebook /DutchPickers to be the first to know what is coming to Europe!!

€ 22500.00

Meerinformatie

Retro Consignatie
Product