1964.5 (1965) Ford Mustang 289 Convertible

Verwachte aankomst Nederland augustus 2018De 1964.5 Mustang convertible is een 289, toploader 4 speed. Het is afgewerkt in 'Rangoon' rood met een wit en rood interieur. Het is gerestaureerd / gereviseerd over een periode van 15-20 jaar, de oorspronkelijke eigenaar kan zich geen kilometers herinneren en er zou geen manier zijn om te bepalen of het origineel is gezien de leeftijd.Cosmetisch gezien zou het waarschijnlijk een lokale show winnen, maar het heeft wel sporen van ouderdom en gebruik. Er was geen roest die we konden vinden, maar hij heeft waarschijnlijk jaren geleden roestreparatie onder de auto gehad, maar zeer professioneel gerestaureerd. De meest zichtbare sporen zijn te vinden op de motorkap.De auto is gereviseerd met verschillende NOS en gebruikte onderdelen, en de originele 260-motor werd vervangen door de meer populaire 289. Alle door ons geteste accessoires werken, en het is ook een handmatige rem, een handgestuurde auto. De meeste onderdelen die uniek zijn voor een 1...

Meerinformatie

Retro Klassieke Auto's
Product
 

Rolls Royce Silver Cloud I 1958

Goed onderhouden, originele Rolls-Royce Silver Cloud I uit 1958.Altijd garage gestald gestaan voor trouwvervoer.6 cilinder en rijdt zeer soepelDeze auto heeft de originele, beige bekleding en notenhouten dashboard.

Meerinformatie

Retro Klassieke Auto's
Product
 

Rolls Royce Silver Shadow 6.8 II 1977 Red

In zeer goede conditie verkerende Rolls-Royce Silver Shadow uit 1977. Maroon (donker) roodDeze auto is jarenlang gebruikt voor trouwvervoer en heeft altijd garage gestald gestaan en onderhouden.AutomaatMeer info en gedetailleerde foto's volgen.

Meerinformatie

Retro Klassieke Auto's
Product
 

Cadillac Eldorado 8.2 Convertible 1950 Bordeaux Rood

Bordeaux Rode Cadillac Eldorado uit 1950. ConvertibleEen prachtige auto om naar te kijken maar ook in te rijden. Heeft altijd garage gestald gestaan en goed onderhouden ivm trouwvervoer Binnenkort meer info en gedetailleerde foto's.

Meerinformatie

Retro Klassieke Auto's
Product