340 liter compostbak

340 liter Compostbak
 Kabelbinders inbegrepen
 Wordt geleverd met instructieboekje
 Nu tijdelijke aanbieding 
 2 stuks of meer met -31% extra korting voor € 64,95 per stuk
 De 2e composter gratis thuisbezorgd

Vierkante compostbak 340 liter  Composteren is zeer milieu vriendelijk!
 Zeer robuuste stevige kwaliteit
 Makkelijk in elkaar te zetten
 Extra lange levensduur
 Vierkant model
 Optimale beluchting, versneld het organisch proces

Er zijn veel vierkante compostbakken op de markt maar geen één voldeed aan onze verwachten. De meeste compostbakken die zelf in elkaar gezet moeten worden zijn gammel, moeilijk in elkaar te zetten of hebben een zeer beperkte levensduur.

Wat zeggen klanten over dit product?
Anita K; '' Prima compostbak die binnen 10 min. eenvoudig in elkaar te zetten is. Door de verbindingen staat de compostbak stevig. Gelukkig heeft de compostbak geen overduidelijke glans, maar staat deze mat en bescheiden in de tuin. Dit type heeft diverse ventilatiegaten (rondom) zodat de massa goed belucht worden zonder dat het erg nat wordt.
Bovendien: een vriendelijke prijs. Ik vind deze compostbak een aanrader ''.
Meer klantervaringen vindt u onderaan de pagina.

Toen kwamen wij deze robuuste vierkante 340 liter composter tegen. Zeer dikke krachtige wanden, degelijk materiaal en makkelijk in elkaar te zetten. Wanneer u deze in elkaar zet staat deze, voor een vierkante compostbak, al redelijk sterk op zijn benen. Op de hoeken kunt u de bijgeleverde kabelbinders monteren voor extra versteviging, die vallen door het uitgekiende ontwerp niet op. Door de dikke wanden en zijn zwarte kleur wordt het broeien in de composter versterkt en wordt het organische proces versneld. De ventilatiegaten zorgen voor een optimale lucht circulatie. Door de hoge en dikke kwaliteit van het gerecyclede kunststof is deze 340 liter compostbak geschikt voor elk weertype welke resulteert in een langere levensduur. U kunt de compost zowel uit de bovenzijde scheppen als uit de schuifwanden die aan elke zijde aanwezig zijn. De deksel zit overigens met scharnieren vast zodat deze niet weg kan waaien. De 340 liter compostbak heeft geen grondplaat.

Deze 340 liter composter is een aanrader voor één ieder die wil bijdragen aan een beter milieu.
Wilt u weten wat er wel en niet in de composter mag?
Lees dan verder

- Hoogte: 87 cm - Lengte: 75 cm - Breedte: 75 cm - Gewicht: 8100 gr - Kleur Deksel: Zwart - Kleur compostbak: Zwart - Materiaal: Polypropyleen

€ 69.95

Meerinformatie

Tonnen Compostbakken
Product
 

220 liter compostbak Gijs

220 liter Compostbak Gijs, Zwart of Groen
 Keuze uit een zwarte of groene composter
 Optioneel verkrijgbaar met grondplaat
 Nu tijdelijke aanbieding 
 2 stuks of meer met -35% extra korting voor € 49,95 per stuk
 De 2e composter gratis thuisbezorgd
 Dit product wordt verzonden als XXXL pakket

220 liter Composter  Kant en klaar model
 Milieu vriendelijk
 Zeer degelijk materiaal

De 220 liter compostbak is verkrijgbaar in zwart of groen. Vermindert de hoeveelheid van uw huishoudelijk afval door organisch materiaal te hergebruiken. U kunt alles gaan composteren, deze holle bolle Gijs compostbak maakt van alle compost vruchtbaar materiaal. Composteren is zeer milieu vriendelijk en helemaal van deze tijd. De deksel is wind veilig, dit wil zeggen dat de deksel er niet kan afwaaien. Er zit een klep op de 220 liter compostbak die open en dicht kan, op die manier kunt u de compost gemakkelijk uit de compostbak scheppen. Wanneer u de compostbak op een harde ondergrond gaat plaatsen zoals bijvoorbeeld stenen dan adviseren wij om er een grondplaat onder te plaatsen.

Het in elkaar zetten van de 220 liter compostbak is kind eenvoudig,
De 220 liter composter is namelijk kant en klaar, u kunt de composter zo in de tuin zetten! Begin vandaag nog met composteren aan draag bij aan een beter en groener milieu.

Wilt u weten wat er wel en niet in de composter mag?
Lees dan verder

- Hoogte: 90 cm - Diameter: 74 cm - Dia. grondplaat: 83 cm - Gewicht: 5750 gr - Kleur Deksel: Groen of Zwart - Kleur compostbak: Groen of Zwart - Materiaal: HDPE

€ 54.95

Meerinformatie

Tonnen Compostbakken
Product